Ritningspapper

Ifall du själv gillar att rita eller kanske arbetar inom skolan, kan du med fördel använda dig utav ritningspapper. Vi på Plotterpapper erbjuder därför ett brett sortiment av ritpapper som kan användas av både barn och vuxna i såväl hemmet som skolan.

Att rita har många positiva fördelar. Det förbättrar bland annat din kommunikation, minskar stress och ökar kreativiteten. För att kunna rita krävs det dock bra ritningspapper som kan användas med både kritor, blyertspennor, tuschpennor och andra typer av pennor.

I vårt sortiment hittar du därför högkvalitativt ritpapper som tål att användas med en mängd olika pennor. Självklart erbjuder vi även ritningspapper i olika format såsom A3 och A4. Utöver detta tillhandahåller vi också papper med olika gramvikt som 80g, samt hålade papper som gör att de kan förvaras i pärm eller hängas upp på väggen.

Alla våra ritningspapper levereras dessutom i storpack, vilket gör att de är perfekta att använda i förskolan eller skolan där förbrukningen ofta kan vara stor.

Varukorg
Scroll to Top