Ritningshängare

Ifall du har behov av att ofta förflytta dina ritningar, kan ett ritningsställ med hjul vara ett bra alternativ för dig. Våra ritningsställ är enkla att montera och levereras med hållare, konsoler och ställning. Det enda du behöver komplettera med är ritningsgalgar som passar för dina ritningar. Vi på Plotterpapper erbjuder ritningsgalgar som passar de flesta pappersformaten såsom A1, A2 och A3.

I vårt sortiment hittar du bland annat det högkvalitativa och populära ritningsstället ST25 från Bonnie. Stället levereras med både hållare, konsoler och ställning, vilket gör att du enkelt kan förvara upp till 750 ritningar. Utöver detta är stället svensktillverkat av stål och levereras dessutom med hjul, vilket möjliggör enkel förflyttning.

Om du hellre föredrar att förvara dina ritningar hängandes på väggen, kan du använda dig utav en ritningshängare. I vårt sortiment hittar du högkvalitativa ritningshängare som är tillverkade av stål och utrustade med tappar för ritningsgalgar. I vårt sortiment hittar du hängare med plats för 5, 10 eller 25 ritningsgalgar.

Fördelen med båda dessa lösningar är att de är utformade för att ta upp så lite plats som möjligt, samtidigt som de smälter in i den övriga miljön. Du slipper dessutom alla problem med vikta ritningar som tidigare har varit svåra att förvara.

Ifall du fortfarande är osäker på vilket system som passar för dig, tveka inte på att höra av dig till oss på Plotterpapper. Vi guidar dig gärna igenom de olika alternativen som finns och hjälper dig att hitta en lösning som passar i er kontorsmiljö.

Varukorg
Scroll to Top