Papper A1

För dig som vill skriva ut dokument i lite större format, kan papper i A1 format vara ett bra alternativ. Vi på Plotterpapper erbjuder därför ett brett sortiment av papper i A1 format från välkända varumärken såsom HP.

Likt de flesta pappersformaten finns papper i A1 format med olika gramvikter. I vårt sortiment hittar du bland annat A1 papper med en gramvikt på 90g. Hos oss kan du också köpa A1 papper på rulle, vilket gör att du enkelt kan rulla ihop eller stapla dina viktiga dokument direkt efter att de skrivits ut.

Utöver detta erbjuder vi även miljövänliga och PEFC-certifierade papper i A1 format. PEFC-certifieringen innebär att både kunder och allmänhet garanteras att pappret är tillverkat av skogar som sköts enligt de krav som ställs för bärkraftigt, naturvårdsanpassat skogsbruk enligt officiella krav.

Våra A1 papper lämpar sig utmärkt för vardagsutskrifter, sammanställningar och provtryck. De levererar dessutom en otrolig färgåtergivning och konsekventa resultat med högsta kvalitet.

För dig som undrar hur stor ett A1 papper är så är det 594 x 841 mm.

Varukorg
Rulla till toppen