HP fotopapper

Ifall du behöver skriva ut presentationsgrafik, foton eller andra liknande material, kan du med fördel använda dig utav HP fotopapper.

Inte nog med att fotopapperet finns i en mängd olika format, så finns de också tillgängliga med olika typer av ytor. Det finns exempelvis matt, glättad och medelglättad yta. Ibland kallas även den glättade ytan för blank.

Likt kopieringspapper så finns även HP’s fotopapper också i olika gramvikter. Det finns bland annat papper med en gramvikt på 80, 90 och 200g. Ju lägre gramvikt desto tunnare är papperet.

Utöver detta har papper från HP en mikroporös ytbeläggning som effektivt låser bläcket under ytan. Detta gör att dina utskrifter skyddas från fukt och andra miljöfaktorer som annars kan orsaka blekning. Den mikroporösa ytbeläggningen absorberar dessutom snabbt överflödigt bläck som skrivhuvudet ger ifrån sig på pappret.

Med tanke på detta är det inte konstigt att vi på Plotterpapper väljer att erbjuda ett brett sortiment av fotopapper från HP. I vårt sortiment hittar du HP fotopapper i en mängd olika format och ytor. Kort och gott något för alla typer av användare. Ifall du fortfarande är osäker på vilken typ av papper som passar dig, tveka inte på att höra av dig till oss!

Varukorg
Scroll to Top