Bläckstrålepapper

För att enkelt skriva ut presentationsgrafik, affischer, färgpresentationer eller andra liknande material, kan du med fördel använda dig utav bläckstrålepapper. Vi på Plotterpapper erbjuder därför ett brett sortiment av bläckstrålepapper från välkända varumärken såsom HP.

Fördelen med bläckstrålepapper är att det möjliggör utskrifter av mycket hög kvalitet i bläckstråleskrivare. Pappret har också en otrolig färgåtergivning, ger tydligare text och högre kontrast som får utskrifterna att sticka ut.

Bläckstrålepapper är ett populärt pappersalternativ bland både privatpersoner och företag som gör mycket utskrifter. Något som kanske inte är så konstigt med tanke på den höga kvalitén och det slående resultatet i produktionshastighet. En annan anledning till att bläckstrålepapper är så populärt är att de finns i många olika format, vilket gör att du enkelt kan hitta en storlek som uppfyller dina behov.

Inte nog med att bläckstrålepapper finns i många olika format, så finns de också tillgängliga i olika färger och typer av ytor. Det finns exempelvis matt, glättad och medelglättad yta. Ibland kallas även den glättade ytan för blank.

Likt kopieringspapper så finns bläckstrålepapper också i olika gramvikter. Ju mindre gramvikt desto tunnare papper. Det finns exempelvis papper med gramvikter på 90g upp till 250g.

Vi på Plotterpapper erbjuder ett brett sortiment av bläckstrålepapper som passar alla typer av användare. Hos oss hittar du exempelvis ekonomiska vardagspapper som lämpar sig utmärkt att användas av privatpersoner. De kan dock också vara ett bra alternativ för företag med hög förbrukning.

I vårt sortiment hittar du dessutom papper i många olika format. Vi erbjuder bland annat papper på rulle i formaten 610mm x 45m, 914mm x 45m och 594mm x 45,7m. Du hittar också bläckstrålepapper med olika typer av ytor såsom medelglättat med skydd mot fingeravtryck. Sist men inte minst tillhandahåller vi också papper med olika gramvikter som 80g, 90g, 95g och 120g.

Ifall du fortfarande är osäker på vilken typ av bläckstrålepapper som passar dig, tveka inte på att höra av dig till oss.

Varukorg
Rulla till toppen